Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Personalizovaná hřbitovní keramika zabrání krádežím

29.07.2020 09:55

Už jste někdy řešili nepříjemnou zkušenost, že jste na hrob svých blízkých pořídili pěknou dekoraci a někdo cizí vám ji sprostě ukradl? Krádeže jsou na hřbitovech bohužel velmi časté, některým opravdu není hloupé krást i na takových místech, kde lidé nám blízcí, kteří již nejsou mezi námi, nalezli věčný odpočinek. Mnohdy nám nejde ani tak o investované peníze, které jsme za dekorace vynaložili, jako spíše i princip. Tohle se prostě nedělá.

  

Každému z nás již z tohoto světa odešel někdo, kdo nám byl blízký a na kom nám záleželo. Za těmito lidmi poté chodíme tiše vzpomínat právě na hřbitov, kam zavítáme nejen na dušičky, ale i kdykoli během roku. Chceme jim poslední odpočinek zpříjemnit například právě tím, že jim hřbitovní desku ozdobíme krásnou vázou, žardinkou s rozkvetlou květinou nebo jinou dekorací. Chodíme sem zapalovat svíčky, abychom těm, jež již nejsou mezi námi dali najevo, že na ně stále myslíme.

Pokud se nechcete strachovat, že na hrob pořídíte dekoraci, kterou vám pak někdo cizí pod rouškou tmy jednoduše ukradne, nechte si u nás keramické hřbitovní dekorace personalizovat. Na přání vám přímo do glazury vypálíme nápis, který nejde smazat. Vybrat si přitom můžete mezi zlatou a stříbrnou barvou podle toho, co se vám více líbí. Hřbitovní keramika s nápisem na míru už nebude mít pro zloděje žádnou cenu a ztratí tak pro jeho úmysly veškerý význam.