Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Vaše i naše nejoblíbenější produkty → aneb tohle nejvíc frčí!

16.12.2020 21:53

Blíží se konec roku a společně s ním i takové to období, kdy většina z nás rekapituluje, ohlíží se zpět za uplynulými měsíci a hodnotí, co se mu v životě povedlo a co naopak ne. I my jsme se rozhodli udělat si takový menší výlet mezi nejoblíbenější produkty, které u Vás měli v tomto roce největší úspěch. Pojďte se společně s námi podívat na (naše i Vaše) TOP výrobky roku 2020! :-)

Hitem letošního roku byl náš keramický dřevák. Toho jste si opravdu hodně oblíbili a už dělá parádu na mnoha zahrádkách. Ani stará bota nezůstala pozadu, s dřevákem se totiž krásně doplňují. Keramický petrželák jste si zamilovali nejen pro pěstování bylinek a rozkošný šneček už také udělal mnoho radosti :-)

 

I když slunce občas zajde za mraky, to naše keramické sluníčko vám na zahrádce nebo na terase svítí pořád. S klasickou aromalampou si nejen teď před Vánoci krásně provoníte celý domov, kterým se pak line nádherná vůně. I keramická lampa alias krmítko u vás v letošním roce sklidilo úspěch, možná právě proto, že je to takové příjemné 2v1. A přiznejte se - čí zahrádku svědomitě hlídá náš velký šnek? :-)

 

Mezi nejprodávanější produkty tohoto roku patří taky naše lenošivá keramická kočička, která se spokojeně uvelebí někde mezi rostlinami nebo klidně na zápraží. Možná nejoblíbenější klasikou jsou naše keramické květináče, do kterých vesele sázíte všelijaké barevné rostlinky a následně se těšíte z toho, jak parádně vám rostou. Zapomenout nesmíme ani na strašáka nebo moudrou sovu. I ti si vás získali :-)