Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Chyťte svoji slevu! Tohle zboží máme právě v akci za lepší ceny!

21.07.2021 05:54

Rádi Vám děláme radost a čím jiným Vás potěšit, nežli parádní akční nabídkou? Připravili jsme pro Vás hned několik oblíbených produktů za akční ceny. Neváhejte a chyťte si svoji slevu! :-) 

Potěšit Vás může například rozkošný keramický šnek, který krásně vynikne nejen na zahradě v trávě, ale klidně i na okenním parapetu. Kam si ho umístíte Vy?

Až se slunce zase příště schová za mraky, Vám už to na náladě rozhodně neubere. I tohle keramické sluníčko jsme pro Vás zlevnili, tak si nenechte ujít příležitost ušetřit a pověste si ho kamkoli na zeď. Rozzáří Vám to všude!

Co rozhodně nesmí chybět u jezírka? Žába! Bude si tam pohodlně lenošit a zvědavě se rozhlížet kolem. Naše keramická žabka je ohromná pohodářka, uznejte sami :-)

Květináčů na kytičky, rostlinky a bylinky za nás nikdy není dost a Vy s námi jistě budete souhlasit. V akční nabídce jsme proto mysleli i na naše květináče, protože ty Vás baví ze všech nejvíce. Pokud jich stále nemáte dost (a my víme, že nemáte), pak určitě neodoláte klasice. Využít ho můžete na kteroukoli rostlinku, postavte ho doma na stůl nebo venku na terasu. Místečko pro něho určitě najdete, co myslíte?

Blíží se narozeniny někoho z Vašich blízkých a Vy stále nevíte, čím byste ho potěšili? Přesně pro takové případy máme náš dárkový poukaz, se kterým rozhodně nemůžete nic zkazit. Nejste-li si jistí, co by dotyčnému udělalo radost, dejte mu možnost, ať si vybere sám podle toho, co se mu nejvíce líbí. Poukaz je skvělý dárek, který zaručeně uvítá. A navíc ho teď máme v akci! :-)