Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Keramické žabky se s radostí zabydlí i na vaší zahrádce

21.11.2021 10:11

Během jarních a letních měsíců zdobí zahradu koberec rozkvetlých květin, které potěší lidskou duši svým půvabem a omamnou vůní. S postupujícím podzimem se ale příroda ukládá k zaslouženému spánku a zahrádka vypadá najednou poněkud prázdně a smutně. Rozveselte ji půvabnou keramickou žabkou. Ta ji rázem oživí a zútulní dokonce i v nevlídném počasí.



Žabičce se bude líbit u vody i u vás doma

Skokani, ropuchy a další žáby vodu zkrátka milují. Také keramické žábě z naší dílny se bude nejvíce líbit někde poblíž vody. Jako doma se proto bude cítit u zahradního jezírka, rybníčka, tůňky nebo mokřadu. A pokud vaší zahradou protéká zurčící potůček, můžete ji pohodlně posadit právě k němu. Věřte, že pozorovat uklidňující proud tekoucí vody naši žabku rozhodně nikdy neomrzí.



Nemáte žádné jezírko ani potůček? Nevadí, ani v takovém případě na vás keramická žabička nezanevře. Radost jí totiž uděláte také místečkem třeba uprostřed skalky, kde mezi skalničkami úžasně vynikne. A vkusně ozdobí i zahradní altán, dvorek, okenní parapet či vstup do domu. Záleží jen na vás, kam ji nakonec umístíte, aby vás těšila. Klidně si ji můžete donést přímo domů, rovněž v interiéru se stane působivou milou dekorací a vykouzlí příjemnou atmosféru.



O naše žáby mít strach nemusíte, jsou totiž otužilé

Pokud už se u vás žabka z naší dílny zabydlela, nemusíte ji na zimu schovávat. Je totiž vyrobená ze speciální mrazuvzdorné keramiky. To znamená, že je vysoce odolná i vůči nevlídnému počasí a poradí si dokonce i s teplotami, které klesnou hluboko pod bod mrazu.

Naše keramické zahradní dekorace můžete proto ponechat na svém místě po celý rok bez obav z toho, že by jim mráz nějak ublížil. Snažte se dodržet pouze jediné pravidlo. Umístěte je raději na nesavý povrch (například kámen nebo dlažbu, nikoliv přímo na zeminu), aby nebyly vystaveny působení zemní vlhkosti. Právě ze spodní strany jsou totiž nejvíce náchylné.


Kterou žabku si na zahrádku vyberete vy?

V současnosti máme v nabídce rovnou čtyři keramické žáby. Dvě z nich pohodlně sedí a mají poněkud šibalský pohled, kterým jsou připravené kontrolovat vše, co se na vaší zahrádce šustne. Zaručujeme, že pohled na ně rozveselí každého, kdo k vám zavítá na návštěvu.

A úsměv na tváři jistě vyvolá také legrační ležící žába, která si ležérně podpírá hlavu a kouká přitom zasněně kamsi do dálky. Respekt naopak budí keramická ropucha, ta totiž vypadá takřka jako její živá kamarádka.




Líbí se u vás keramickým žabičkám? Můžete jim pořídit i další parťáky, aby jim nebylo v zahradě smutno. Máme totiž také další zahradní keramické dekorace v podobě zvířátek. Na svůj nový domov se těší například šneci, želvy, žížaly, zajíčci a ptáčci. Věříme, že se jim bude u vás na zahrádce opravdu líbit.