Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Kouzelné aromalampy navodí tu pravou předvánoční atmosféru

05.12.2021 18:56

Na adventním svícnu již hoří druhá svíčka, pečení cukroví je v plném proudu a leckterý domov se pyšní půvabnou slavnostní výzdobou s romantickými světýlky. Zkuste se místo tradičního shonu na chvíli zastavit, zapalte si naši keramickou aromalampu a v klidu se nalaďte na magický předvánoční čas.



Vychutnejte si kouzelnou vůni Vánoc

Většina z nás považuje advent a vánoční svátky za vůbec nejkrásnější období z celého roku. Ostatně není divu, vždyť z raného dětství má mnoho z nás právě na tento čas spoustu krásných a nesmazatelných vzpomínek, které si s sebou nese až do dospělosti. A zdaleka ne všechny z nich se vážou pouze k pečlivě zabaleným dárečkům pod stromečkem, které přitahují zvědavá dětská očička jako magnet.

Vánoce jsou neodmyslitelně spojené rovněž s podmanivými vůněmi, které se nám zapsaly do paměti. Stačí vzpomenout třeba úžasnou vůni upečených medových perníčků a lineckého cukroví, ale také kouzelné aroma rozkrajovaných jablíček a výzdoby z čerstvého jehličí.

A právě tyto půvabné vůně nám pomohou naladit se na vánoční čas a zároveň umně vdechnou domovu tu pravou slavnostní atmosféru naplněnou rodinnou pohodou, štěstím a radostným očekáváním. Jednoduše a během chvilky je lze vykouzlit například s pomocí aromalampy.



Krásné aromalampy z keramiky oživí slavnostní výzdobu

Originální keramické aromalampy z Bránic jsou precizně ručně vypracované a nesou decentní ozdobný motiv, který se hodí do jakéhokoliv interiéru. Dovnitř aromalampy lze jednoduše vložit například čajovou svíčku, zatímco v horní části se nachází keramická miska na éterický olej či vonný vosk.

Pokud máte doma malé děti, určitě doporučujeme vsadit spíše na vonný vosk, jelikož je bezpečnější a nenechavým dětským prstíkům neublíží.

Aromalampy máme rovnou ve dvou různých provedeních, liší se od sebe svým barevným odstínem a zdobením. Je už jen na vás, zda vás více oslovuje lampa v přírodním hnědém odstínu nebo dáte přednost spíše její čistě bílé variantě. Obě tyto lampy oživí nejenom adventní a vánoční čas, ale hodí se k celoročnímu použití.



Pokud toužíte sladit aromalampu s mrazivým počasím a vznášejícími se vločkami za okny, můžete zvolit aromalampu ve tvaru roztomilého sněhuláka. Jeho černý klobouk má speciální tvar a slouží nejenom jako pokrývka hlavy, ale zároveň se jedná i o misku na vonný vosk.


Objevte kouzlo další vánoční keramiky z Moravských Bránic


K aromalampě můžete pořídit třeba i půvabnou keramickou lampu ve tvaru koule, oba dva keramické výrobky se budou totiž krásně doplňovat. Vyniknou třeba přímo na slavnostně prostřené štědrovečerní tabuli, případně jim můžete najít vhodné místo na komodě, poličce nebo na okenním parapetu.



A v naší dílně pro vás s láskou vyrábíme i další vánoční keramické výrobky. Nechybí mezi nimi například romantická lampa v podobě kouzelného zvonku, vánočního kapříka nebo třeba samotného Santy.