Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Originální nástěnné dekorace zútulní domov i zahradu

27.12.2021 11:23

Ačkoli je ještě notný kus zimy stále před námi, mnozí už nedočkavě vyhlíží první jarní dny a těší se na hřejivé sluneční paprsky, které příjemně hladí po tváři. Ale i v těch nejmrazivějších dnech se můžete kdykoliv radovat ze sluníčka, které vás rázem nabije pozitivní energií. Stačí vsadit na půvabné keramické dekorace.



Keramické slunce prozáří každý domov

Přestože má i nejchladnější část roku své zvláštní kouzlo a zimní radovánky milují zejména děti, čas od času snad každý z nás zatouží po teplejším počasí a delších prosluněných dnech. Pokud si pořídíte půvabnou nástěnnou dekoraci, která má podobu keramického slunce, můžete si v jeho záři lebedit klidně po celý rok.



Na výběr máme rovnou dvě keramická slunce. To velké má průměr rovných 43 cm, a proto se bude krásně vyjímat třeba i nad vchodovými dveřmi do domu. Menší se může pochlubit průměrem 29 cm, tudíž je pro něj snadné najít vhodné místo prakticky kdekoliv. Obě originální sluníčka mají personifikovaný obličej, který zaujme lehkým úsměvem a moudrým pohledem. Obličej je obklopen záplavou hřejivých paprsků.


Keramická slunce z Bránic jsou určená pro zavěšení na stěnu. Aby na ni šla snadno upevnit, mají v zadní části praktický otvor. Jsou precizně vyrobeny z kvalitní velice odolné keramiky, tudíž jim neublíží dokonce ani mráz. Bez obav je tak můžete pověsit klidně na zahradu, do altánu, na pergolu, venkovní zídku nebo třeba na kmen statného starého stromu, kterému vdechnou nový život.

Radost budou ale pochopitelně rozdávat i v samotném interiéru, který vkusně oživí a propůjčí mu příjemnou hřejivou atmosféru.



Slunci to bude slušet i společně s měsícem

Kouzelné sluníčko můžete doplnit rovněž o keramický měsíc. Obě dekorace mají sladěný design, a proto jim to společně opravdu sluší. A ačkoliv je měsíce pouze „srpek“, na první pohled rozhodně zaujme. Také on má propracovaný obličej a na svět vzhlíží tajemným vševědoucím pohledem.




Keramický měsíc je možné pořídit samostatně nebo rovnou v páru společně se sluncem. Poté už je jen na vás, zda měsíc se sluníčkem pověsíte hned vedle sebe nebo je rozdělíte a každý z nich bude dělat parádu na jiném místě.


Obě tyto keramické nástěnné dekorace lze bez obav zavěsit nejenom v interiéru, ale líbit se jim bude i kdekoliv na čerstvém vzduchu. Perfektně odolávají mrazu, stejně jako náročnějším povětrnostním podmínkám.