Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Korunka ke korunce: Spořit do keramického prasátka je radost

06.01.2022 10:00

Určitě znáte známé pořekadlo, které praví: „Kdo šetří, má za tři!“. Pokud hledáte praktického pomocníka pro odkládání přebytečných mincí na „horší časy“, můžete vsadit třeba na originální pokladničku z keramiky. Ta má jako každá správná pokladnička podobu prasátka.



Našetřete si a prasátko splní vaše sny

Kouzelné keramické prasátko z Moravských Bránic je půvabnou pokladničkou, která slouží k ukládání kovových mincí. Je už pouze na vás, jestli do ní bude házet korunky nebo rovnou padesátikoruny. Jakmile vám přijde vaše peněženka příliš těžká, není nic jednoduššího, než z ní odebrat mince a vhodit je do prasátka. Šetření tak půjde úplně samo.


Prasátko pro vás svůj obsah rádo a pečlivě pohlídá až do té doby, než se rozhodnete, že už je načase naspořené penízky nějak šikovně využít. Doporučujeme trpělivost a vyčkat, dokud nebude pokladnička úplně plná. Možná vás poté příjemné překvapí, jako sumu se vám podařilo nastřádat.

Zaujme děti i dospělé

Prasátko z keramiky se může pochlubit krásným kulaťoučkým tvarem, který je jako stvořený pro úschovu mincí. Má roztomilý rypáček a malá šibalská očička, která vás budou pečlivě hlídat, zda poctivě spoříte. Pokladnička má přírodní hnědý barevný odstín, díky kterému se hodí do jakéhokoliv interiéru. Ten navíc příjemně oživí, protože je zároveň i vkusnou dekorací.



Prasátko můžete pohodlně usadit třeba na komodu, poličku nebo na okenní parapet, ze kterého bude pozorovat dění za oknem.


Pokladničku ve tvaru prasátka můžete pořídit svým dětem. Nenásilnou a zábavnou formou jim totiž usnadní osvojit si hospodaření s penězi a naučí je, jak si spořit.


Prasátko se skvěle hodí také jako originální dárek. A pokud ho předem naplníte, může se stát nápaditým způsobem, jak předat na svatbě novomanželům peněžní dar.