Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

I u vás se může zabydlet roztomilé keramické koťátko nebo pejsek

23.01.2022 14:22

Zvířátka s Moravských Bránic se vám nebudou motat pod nohama a bohužel se k vám ani nepřitulí. Přesto si ale hravě získají srdce svého majitele. Mohou se totiž pochlubit nenáročnou povahou a roztomilým vzhledem. Pohled na ně snadno zvedne náladu a vykouzlí úsměv na tváři.



Keramická kočičí pohádka

O keramická zvířátka z bránické dílny není třeba se nikterak starat, pravidelně je krmit nebo venčit. Přesto se s nimi ale nudit rozhodně nebudete. Krásně oživí každý interiér a perfektně se hodí i na zahradu.

Radost si můžete udělat například z keramickou kočkou, která se spokojeně stočila do klubíčka a odpočívá. Bude se jí proto líbit především na takovém místečku, kde se bude moci vyhřívat na sluníčku. Tato krásná zahradní dekorace se tak může zabydlet třeba v květinové skalce, na kamenné zídce, ale určitě nepohrdne ani zápražím či okenním parapetem. Z něho bude svými bystrými očky se zájmem pozorovat okolní dění.



A aby kočce z Bránic nebylo smutno, můžete jí pořídit keramické koťátko. To má výrazné zelené oči, kterým nic neunikne a kterými zvídavě sleduje svět kolem sebe. Jako správné koťátko si pochopitelně rádo hraje, a proto je právě přikrčené a číhá. Na co? Kdo ví, možná je zaujal poletující lísteček ze stromu nebo snad nějaký brouček…

Našeho pejska se bát nemusíte, nekouše!

Ani pejskaři nepřijdou zkrátka. Máme pro ně totiž připravenou zahradní dekoraci v podobě keramického francouzského buldočka. Ten je vyrobený v životní velikosti. Pokud proto máte doma i živý exempláře tohoto úžasného psího stvoření, rázem získá skvělého kamaráda do party!



Francouzský buldoček je známý svou pohodovou a společenskou povahou. A rovněž tomu keramickému se bude nejvíce líbit tam, kde nebude úplně sám. S radostí a oddaností pohlídá třeba zahrádku nebo dvorek, ale bez problémů se zabydlí klidně i u vás doma.

Keramický buldoček z Bránic má přírodní hnědou barvu, charakteristické velké vztyčené uši, kulaté vypouklé oči a podsadité tělo. Nechybí ani malý černý čumáček a obojek okolo krku.

Kočky i pejsci z Bránic jsou pořádně otužilí

Možná máte obavu z toho, zda přečkají keramická zvířátka na zahradě chladnou část roku bez újmy na zdraví. Ta z Bránic jsou ale vyrobená z mrazuvzdorné keramiky. To znamená, že si hravě poradí dokonce i s mrazivými teplotami a jinou nepřízní počasí.

Určitě proto není nutné je na zimu schovávat někam do tepla, ale naopak se z nich můžete těšit po celý rok.



 [JK1]