Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Originální keramické koule zahradu rozzáří romantickým světlem

06.02.2022 11:04

Také už se nemůžete dočkat, až se konečně oteplí a teplejší dny budou lákat k posezení na zahrádce? Máme pro vás tip, jak si podvečery pod širým nebem ještě více zpříjemnit. O navození kouzelné atmosféry se šikovně postarají půvabné keramické koule, které zahradu krásně oživí.



Zahradní dekorace nebo lampa? Obojí!

Ačkoliv zima ještě zdaleka nekončí, jarní dny se nezadržitelně blíží a s nimi také hřejivé sluneční paprsky a prodlužující se dny. Mnohé z nás příchod jara naláká trávit více času venku na čerstvém vzduchu a znovu si vychutnat pohodové posezení na terase nebo zahrádce. A právě tyto nezapomenutelné chvíle ještě více umocní keramické koule. Ty jsou totiž nejenom působivou dekorací, ale zároveň plní užitečnou funkci, jedná se totiž o romantické lampy.

Keramické zahradní koule mají přírodní hnědou barvu, která je univerzální a perfektně ladí s jakýmkoliv okolím. Pochlubit se mohou decentním rostlinným dekorem v podobě něžných prolamovaných lístečků. Jejich účel nespočívá pouze v ozdobení lampy, ale zároveň jimi romanticky probleskuje světlo svíčky, která se vkládá dovnitř.

Každá koule disponuje šikovným keramickým talířkem, na který se svíčka položí. Může být klasická vosková nebo moderní elektrická, záleží pouze na vás, která varianta je vám milejší. Poté už se talířek se svíčkou jednoduše překryje samotnou keramickou koulí a je hotovo. Koule navíc svíčku účinně chrání před nepřízní počasí, zejména před větrem.



Koule z keramiky budou slušet každé zahrádce

Krásné lampy v podobě keramické koule jsou určeny především na zahradu, kterou zajímavě ozdobí, a především v podvečerních hodinách, kdy se již pomalu stmívá, jí vdechnou úžasnou romantickou atmosféru. Navíc se díky jejich hřejivému světlu nikdy neztratíte.

Kouli můžete umístit třeba na okraj zahradní cestičky, na zídku nebo třeba přímo pod pergolu. Vyjímat se bude ale také na balkóně, terase, případně i na schodech či zápraží domu. A ačkoliv se perfektně hodí na zahrádku, klidně jí můžete najít vhodné místečko přímo u vás doma. O kouzelné večery tak bude rázem postaráno.

Keramické koule z Bránic jsou vyráběny rovnou ve třech různých velikostech. Jejich průměry činí 27, 20 a 17 cm. Pokud váháte, kterou velikost zvolit, můžete si pořídit klidně i sadu všech tří koulí. Mají totiž sladěný design, a proto budou tvořit společně vskutku působivé zátiší.



I keramické koule z Bránic jsou mrazuvzdorné

Podobně jako ostatní zahradní keramika z Moravských Bránic, také keramické koule jsou plně mrazuvzdorné. Jsou totiž zhotoveny z velice odolné keramiky, která si poradí i s teplotními výkyvy, stejně jako s mrazivými teplotami. 

Nemusíte proto čekat až na teplé letní dny, ale z keramické koule na vaší zahrádce se můžete radovat klidně po celý rok!