Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Zahradní keramika ještě více rozzáří jarní dny

09.04.2022 22:04

Jarní měsíce patří k těm nejkrásnějším z celého roku. Příroda se po zaslouženém odpočinku opět probouzí k životu a většinu z nás to táhne ven. Třeba na zahradu, kde je ostatně po zimě pokaždé spousta práce. Společnost v zahradě vám mohou dělat i půvabné keramické dekorace, která její zákoutí krásně oživí.



Keramická zvířátka se u vás s radostí zabydlí

Nemůžete se nabažit štěbetajících ptáčků, kteří na jaře radostně trénují své zobáčky? Pořiďte jim do zahrady keramické kamarády, aby jim bylo ještě veseleji. Keramický ptáček se bude zvědavě rozhlížet po světě okolo sebe a aby měl dobrý rozhled, můžete ho umístit třeba na dřevěnou tyčku. Ze spodní strany má totiž praktický otvor právě pro tyto účely.



Působivou dekorací v zahradě bude také moudrá a rozvážná sova z keramiky. Ta se vůbec nestydí, a dokonce ani nechodí přes den spát, takže ji můžete bez obav položit kamkoliv na dobře viditelné místo.



Úsměv na tváří hravě vykouzlí keramická žížala. Sice půdu nenakypří, avšak na druhou stranu se o ni nemusí vůbec bát. Nejenže je otužilá a poradí si i s nízkými teplotami, ale navíc vám ji špaček ani ježek neschroupají.



Nejenom u vody se bude líbit našim keramickým žabkám. Jsou to veselé a spokojené pohodářky, které se uvelebí prakticky kdekoliv. Podobně jako ostatní keramická zvířátka z naší dílny si vystačí s jakýmkoliv nesavým pokladem. Je už proto pouze na vás, zda najdou nový domov na kameni ve skalce, zídce nebo třeba na dlažbě. V každém případě prostředí zahrady originálně oživí a postarají se o to, aby měli všichni přítomní stále dobrou náladu.



Nechte zářit sluníčko bez ohledu na počasí

Jarní počasí je často nevyzpytatelné. Chvilku je modrá obloha takřka bez mráčku, ale během okamžiku se zatáhne a spustí se silný déšť. Sluníčko z naší keramické dílny vám ale bude projasňovat dny pořád bez ohledu na aktuální počasí.

Stačí si dekoraci jednoduše zavěsit na nějaké vhodné místečko, kde se bude krásně vyjímat. Slunci z keramiky se bude líbit třeba na fasádě domu, kde bude hřejivými paprsky radostně zdravit všechny kolemjdoucí. Velkou parádu udělá rovněž na zdi zahradního posezení či altánku. A originálně oživit může také kmen starého stromu, kterému rázem vdechne nový život.

Keramická slunce máme rovnou dvě: velké a menší. Obě jsou zhotovena z kvalitní a odolné keramiky, a proto si bez problémů poradí i s nepříznivým počasím.