Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Originální keramické lampy navodí romantickou atmosféru

08.05.2022 11:41

Počasí se konečně umoudřilo a již brzy se můžeme těšit na kouzelné vlahé večery, které budou svádět k posezení uprostřed zeleně vlastní zahrady. A právě pobyt na zahradě ještě více zpříjemní originální lampy z keramiky. Stačí v nich jednoduše zapálit svíčku a rázem kolem sebe budou šířit úžasné hřejivé světlo.



Šikovně oživí zahradní zákoutí

Půvabné zahradní koule slouží nejenom jako praktické lampy, které kolem sebe linou příjemné světlo, ale zároveň představují působivou dekoraci. Různá zahradní zákoutí ozdobí a vdechnou jim nový život, takže s nimi celá zahrada prokoukne.

Koule se mohou pochlubit decentním a nadčasovým designem. Skvěle proto zapadnou do každé zahrady bez ohledu na její styl. Jsou zhotoveny v přírodním hnědém barevném odstínu, který výtečně ladí s půdou a zelení, přesto budou na zahradě nepřehlédnutelným prvkem.

Povrch mají zdobený jemným rostlinným dekorem v podobě lístečků. Ty slouží zároveň jako otvory, kterými romanticky probleskuje světlo zapálené svíčky.



Použití zahradní lampy je jednoduché

Součástí každé lampy – koule je praktický keramický talířek, který slouží k umístění svíčky. Nejvhodnější volbou je klasická vosková svíčka s plastovým krytem nebo moderní elektrická svíčka, která nezhasne ani během větrných poryvů.

Lampa je důmyslně navržená tak, aby byla samotná svíčka ukrytá uvnitř, což ji ještě více chrání před nepřízní počasí, zejména před deštěm a větrem.

Také samotná koule je vyrobená z velice kvalitní a odolné keramiky, který výtečně odolává dokonce i větším teplotním výkyvům a dalším rozmarům počasí.



Vyniknou v zahradě i přímo v interiéru

V zahradě navodí keramické koule příjemnou a romantickou atmosféru, prostředí vkusně oživí a ozdobí. Pod širým nebem jim bude nejvíce vyhovovat nesavý podklad, tím se totiž ještě více prodlouží jejich životnost. Líbit se jim proto bude zejména na různém typu dlažby, případně na kameni nebo zdivu.

Lampy krásně vyniknou především na okraji cestičky, ale také u zahradní pergoly, altánu nebo jiného venkovního posezení. Mohou sloužit rovněž jako působivá dekorace přímo na zápraží domu, schodech, dvoře, stejně jako na balkoně nebo terase.

Z hřejivého světla keramických koulí z Moravských Bránic se můžete pochopitelně radovat i doma. Svým designem jistě upoutají v interiéru pozornost všech příchozích.   

Malou, větší nebo největší?

Keramické lampy v podobě koule vyrábíme ve 3 různých velikostech, jednoduše si tak můžete vybrat právě takovou, která vám rozměry nejvíce vyhovuje. Průměr nejmenší koule je 17 cm, střední má 20 cm a největší z nich se dokonce pyšní průměrem 27 cm.

Koule je možné pořídit samostatně, případně v praktické a cenově výhodné sadě 3 kusů lamp. Sada obsahuje všechny tři velikosti koulí. Výrobky mají totožný design, odlišují se pouze svou velikostí, a proto i dohromady vytvoří půvabné zátiší.