Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Keramická lampa s nevšedním designem zahradu rozzáří

10.07.2022 15:36

Keramická lampa ve tvaru koule podpoří bezpečnou orientaci na zahradě i za tmy. Svým hřejivým světlem navodí romantickou atmosféru, a proto večerní pobyty na zahradě či terase ještě více zpříjemní. Těšit se z ní však můžete po celý den, pro svůj půvabný vzhled je totiž zároveň působivou dekorací.



Decentním dekorem zapadne do každé zahrady

Dekorativní koule z keramiky, která slouží zároveň také jako netradiční zahradní lampy, mají přírodní hnědý odstín. Jejich povrch je oživený rostlinným motivem v podobě jemných prolamovaných lístečků. Těmito otvory poté světlo romanticky probleskuje.

Součástí každého výrobku je praktický keramický talířek, na který stačí jednoduše svíčku položit a zapálit. Pak už se jen svíčka překryje samotnou koulí a je hotovo. Použít je možné klasickou voskovou svíčku, která je uvnitř navíc bezpečně chráněná před povětrnostními vlivy, případně ji lze nahradit moderní elektrickou svíčkou.



Už žádný ukopnutý palec

Vlahé letní večery lákají k pobytu venku, ale se zacházejícím sluncem může být snadné při chůzi kvůli nedostatku světla zakopnout nebo ztratit orientaci i v dobře známém prostředí. Této situaci mohou snadno předejít právě originální keramické lampy, které lze šikovně umístit například podél zahradní cestičky či chodníčku. Prostor krásně osvětlí a zároveň oživí.

Keramická lampa se bude perfektně vyjímat nejenom přímo na zahradě, ale krásně ozdobí i pergolu, altánek nebo okolí bazénu. Může se stát také nápaditou dekorací na dvoře, schodišti či zápraží domu. A těšit se z jejího hřejivého světla můžete pochopitelně i doma, kde ji lze používat celoročně.



Malou, větší nebo úplně největší?

Zahradní koule, které zároveň fungují jako praktické lampy, jsou k dispozici rovnou ve třech různých velikostech. Nejmenší koule má průměr 17 cm, střední koule se může pochlubit průměrem 20 cm, zatímco největší koule z keramiky má průměr dokonce 27 cm.

Jestliže váháte, kterou z konkrétních velikostí zvolit, můžete si udělat rovnou trojnásobnou radost a vsadit na výhodnou sadu lamp všech tří velikostí. Dohromady vytvoří půvabný celek a svým sjednoceným designem se budou krásně doplňovat. Ale pochopitelně je můžete i rozdělit a každou umístit na jiné místo.  



Kvalitní výpal je zárukou vysoké odolnosti

Keramické lampy z Moravských Bránic jsou vypalovány na vysokou teplotu, což jim propůjčuje dlouhou životnost a vysokou odolnost. Poradí si proto nejenom s mrholením, deštěm či běžnými výkyvy počasí, ale navíc dobře zvládají rovněž teploty pod nulou. Pokud si proto lampu ve tvaru koule pořídíte, můžete se z ní radovat prakticky po celý rok.