Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Slunce a měsíc z keramiky se vám za mraky neschovají

17.07.2022 12:37

Pohledu na blankytně modrou oblohu se zářícím sluncem se snad nic nevyrovná. A podobná krása se nám naskýtá i v noci, kdy oblohu rozzáří tisíce maličkých hvězdiček, na které dohlíží tajuplný měsíc. Dopřejte si pohled na tuto úchvatnou krásu kdykoliv bez ohledu na počasí. Keramické slunce a měsíc rozjasní domov každičký den.



Keramické slunce nikdy nezapadá

Říká se, že co je malé, to je roztomilé. A troufáme si tvrdit, že to platí i o keramickém slunci, na které je radost pohledět. Tato kouzelná dekorace je určená k zavěšení na stěnu nebo jakékoliv jiné vhodné místo, kde se bude krásně vyjímat. Proto má v zadní části šikovný otvor, který umožní rychlé a bezpečné uchycení dekorace.

Malé keramické sluníčko narostlo do průměru 29 cm, přesto je nikdo z kolemjdoucích a příchozích nepřehlédne. Může se pochlubit radostným úsměvem a moudrým pohledem, kterému nic neunikne. Tvář slunce je lemována hřejivými paprsky, které nabijí pozitivní energií a dodají dobrou náladu.

Dekorace v podobně sluncepřírodní hnědý odstín a je zhotovena z velice kvalitní a odolné keramické hmoty. Nic proto nebrání zavěšení sluníčka přímo do exteriéru, statečně se totiž popere s nepřízní počasí, deštěm a teplotními výkyvy. Dokáže tudíž projasnit den i tehdy, pokud se skutečné slunce schová za mraky…

Nástěnná dekorace se hodí k oživení prakticky jakýkoliv zdí a stěn. Velkou parádu udělá umístěná přímo na domě, stejně jako terase, zahradní zídce či v altánu. Zajímavě ozdobí rovněž kmen starého stromu, vstupní branku nebo dřevěný plot. A pochopitelně můžete najít pro sluníčko místo i v interiéru domova, kde se stane originální bytovou dekorací a budete si moci kdykoliv dopřávat soukromou dávku hřejivých slunečních paprsků.

Kromě malého keramického slunce pro vás v keramické dílně vyrábíme rovněž velké slunce z keramiky, které se může pochlubit průměrem rovných 43 cm.



Keramický domov pro ještě krásnější domov

Přestože je ho pouhý srpek a vyrostl do výšky přibližně 32 cm, dokáže udělat vskutku velkou parádu. Keramický měsíc je originální nástěnnou dekorací, která umí oživit interiér, stejně jako exteriér. Má personifikovaný obličej a na první pohled zaujme poněkud tajemným pohledem.

Mimochodem, již od pradávna je právě měsíc považovaný za symbol ženskosti a mateřství, má podporovat cit, emoce, a dokonce i dlouhověkost. Naopak prý působí proti negativní energii. Takže kdo ví, třeba vám domů přinese opravdové štěstí…

Také měsíc z keramiky má v zadní části praktický otvor. Jeho zavěšení na vybrané místo je proto velice snadné a nevyžaduje žádné úpravy. Podobně jako keramické slunce dokáže zatraktivnit prakticky jakékoliv prostředí. Skvěle se hodí především k zavěšení na stěnu, kterou svou přítomností jako mávnutím kouzelného proutku oživí.

Keramický měsícpřírodní hnědou barvu a je vypálený na vysokou teplotu, což mu propůjčuje dlouhou životnost a také vysokou odolnost vůči povětrnostním vlivům.


 

Slunce a měsíc z keramiky je možné pořídit i ve výhodné sadě. Pak už záleží pouze na vás, jestli je rozdělíte nebo se budou energie obou vesmírných těles navzájem doplňovat.