Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

V keramické hřbitovní míse se bude květinám skvěle dařit

21.08.2022 15:58

Pokukujete po nové keramické míse, která by oživila hrob, ale zároveň máte strach, že ji někdo záhy odcizí? O hřbitovní mísu Loreta z naší keramické dílny se bát nemusíte. Personifikovaný nápis, který navíc nelze smazat či jiným způsobem odstranit, ji před nenechavýma rukama zlodějů ochrání.



Nechte si svou mísu jednoduše „podepsat“

Ani hřbitovům se bohužel nevyhýbají krádeže, a proto není divu, že mnozí lidé důkladně rozmýšlí, čím místo posledního odpočinku svých blízkých ozdobí. A ačkoliv je hřbitovní keramika velice oblíbená pro své vlastnosti i vzhled, právě ona z hrobů často nenávratně mizí neznámo kam.

Pokud si pořídíte hřbitovní keramiku z naší dílny, můžete si na ni nechat zároveň zhotovit libovolný text podle vlastního přání (příjmení rodiny, osobní vzkaz apod.). Tento personifikovaný nápis poté výrazně eliminuje riziko odcizení, jelikož na jiném hrobě je taková keramika prakticky bezcenná.

Vybírat můžete nejenom charakter textu, ale rovněž jeho barvu (například stříbrný nebo zlatý odstín). Samotný nápis je vypálený přímo do glazury, takže jej není možné odstranit.



Hřbitovní mísa Loreta ledacos vydrží

Použití velice kvalitního materiálu a precizní výpal na vysokou teplotu 1 160 °C jsou zárukou vynikající odolnosti a dlouhé životnosti. Tyto vlastnosti si výrobek uchovává rovněž v případě nepříznivého počasí, a proto se můžete ze hřbitovní mísy těšit skutečně dlouho.

Nízká keramická mísa Loretamoderní elegantní design, přesto si však udržuje decentní vzhled, a tudíž se bude dobře vyjímat na každém hrobě. Představuje ideálního pomocníka pro pěstování pestrých květin, skalniček nebo jiné zeleně.

Hřbitovní mísa Loreta se může pochlubit výškou 15 cm. Její horní průměr činí 34 cm, spodní pak 24 cm. Vybírat je možné ze čtyř neutrálních barevných odstínů: přírodní hnědá, černé, šedé a bílé teraso.



I s podmiskou jí to bude krásně slušet

Ke hřbitovní míse se vyplatí pořídit rovněž keramickou podmisku. Nejenže usnadní pravidelnou péči o květiny či zeleň, ale její přítomnost zároveň zabrání protečení vody a nečistot z nádoby přímo na hrobovou desku, která proto zůstane stále čistá. Každá mísa disponuje ve své spodní části odtokovou dírou, takže je s podmiskou plně kompatibilní.

Keramická podmiska má praktický glazovaný povrch, takže jí neublíží vlhkost ani voda. K dispozici je v několika různých barevných odstínech, a proto můžete zvolit právě takovou, aby dobře ladila s barvou samotné hřbitovní mísy. Dohromady jim to bude opravdu výjimečně slušet.



Sladěný celek? Žádný problém!

Přirozený půvab mísy ještě více vynikne tehdy, pokud ji doplní další hřbitovní keramika téhož designu. Radost si můžete udělat třeba celou sadou hřbitovní keramiky, která tvoří dokonale sladěný celek. Kromě praktické hřbitovní mísy je součástí hřbitovní sady ještě netradiční hřbitovní lampa ve tvaru koule a elegantní nadčasová váza.

Také na ostatní kousky keramiky si lze nechat zhotovit nesmazatelný nápis na přání. Pro celou sadu pak pochopitelně platí, že je vysoce odolná vůči rozmarům počasí.