Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Dýně k podzimu patří. Z té od nás se můžete těšit opakovaně

25.09.2022 15:13

Rozmanité dýňové dekorace jsou neodmyslitelně spojeny s podzimním časem. A pokud chcete, aby vám dýňová kráska vydržela bez újmy až do další sezóny, můžete vsadit na některou z našich keramických dýní. Každá je trochu jiná, a proto je už jen na vás, kterou si nakonec vyberete.  



Rozjasněte si podzimní dny keramickou dekorací

Ačkoliv se na podzim halí příroda do nádherného pestrobarevného hávu a je čas sklízet poslední úrodu ze zahrádky, přesto si s sebou nese toto období určitou dávku nostalgie. A není se čemu divit, ubývající denní světlo, první plískanice a mlhavá rána na náladě zkrátka příliš nepřidají. Udělejte si radost a vyzdobte si svůj domov a okolí podzimní výzdobou. Zaženete tak splín a naladíte se na příjemnější část této roční doby.

Jako dekorace mohou skvěle posloužit originální keramické dýně z Moravských Bránic. Všechny jsou i přes podzimní počasí stále dobře naladěné, a tak se mohou pochlubit rozzářeným úsměvem. A některé se na vás dokonce i zazubí. Tak snad roztáhnout upřímný úsměv na tváří rovněž vám…



Vychutnejte si podzimní čas s kouzelnou dekorací

Existuje spousta druhů dýní a také u nás si můžete vybírat podle libosti. A ačkoliv vypadá každá trochu jinak, všechny mají jedno společné. Jsou totiž zhotoveny z velice kvalitní a odolné mrazuvzdorné keramiky, která si poradí dokonce i s mínusovými teplotami. Dekorací proto můžete zajímavě oživit nejenom interiér, ale krásně se bude vyjímat třeba na okenním parapetu, vchodovém schodišti nebo přímo v zahrádce.

Jakmile do dýně vložíte svíčku, krásně se rozzáří hřejivým teplem a bude kolem sebe šířit tu pravou podzimní atmosféru. Můžete použít klasickou voskovou svíčku, případně její moderní alternativu na baterie, která je bezpečnější. Tělo dýně chrání svíčku před poryvy větru a dalšími rozmary počasí.



Krásně barevnou nebo raději přírodní?

Keramické dýně z Moravských Bránic jsou vyráběny ve dvou základních barevných variantách. Vybírat tak můžete z pestrých oranžových exemplářů, které ocení zejména děti, stejně jako ze střídmějších dýní v přírodním světle hnědém odstínu.

Stejně tak si můžete zvolit i velikost. V keramické dílně se nám totiž urodilo hned několik odrůd dýní rozmanitých velikostí a tvarů, a proto je nabídka vskutku pestrá. Jednotlivé kousky lze navzájem dobře kombinovat, takže si domů můžete pořídit klidně i celou sbírku. Určitě se vám neztratí a v další sezóně bude dělat opět velkou parádu.