Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Keramické lampy naladí na tu pravou předvánoční atmosféru

08.11.2022 09:50

Půvabná keramická lampa, která je zároveň i milou dekorací, interiér krásně oživí a zároveň prosvětlí stále se krátící dny. Těšte se každý den pohledem na roztomilého sněhuláka nebo kouzelného kapříka z keramiky, zpříjemní vám předvánoční období.



Pozvěte do svého domova hřejivé světlo

Ačkoliv jsme ještě nedávno chodili v krátkých rukávech, čas je zkrátka neúprosný a popadané listí ze stromů zanedlouho vystřídají poletující sněhové vločky. Slunečních dnů je méně, zatímco mlhavá a pochmurná rána nás již nepřekvapí.

I podzim a zimu je ale možné si zpříjemnit. Třeba s pomocí originální keramické lampy, která propůjčí interiéru další dávku cenného světla. Světlo svíčky, stejně jako samotná lampa, domov navíc hezky zútulní.



Sněhuláka si oblíbí děti i dospělí

Pořiďte si domů veselého společníka v podobě zimní dekorace, která rozjasní přicházející zimu. Keramický sněhulák se u vás jistě rychle zabydlí, ať už mu vyhradíte místo na poličce, komodě či okenním parapetu. Jako správný sněhulák je krásně baculatý, nechybí mu ani roztomilý klobouček a šála kolem krku. A jeho spokojený výraz zaručeně vykouzlí úsměv na tváři i vám.

Ze zadní strany sněhuláka se vkládá svíčka. Jakmile ji zapálíte, celý sněhulák se rozzáří, protože má na těle dekorativní otvory ve tvaru šesticípých hvězdiček, kterými bude světlo svíčky probleskovat. Použít můžete jak klasickou čajovou či jinou voskovou svíčku, tak i bezpečnější verzi v podobě LED svíčky.

Sněhulák z keramiky, který slouží zároveň jako lampa, vyrostl do výšky 28 cm. Pořídit ho můžete v přírodním hnědém odstínu nebo sněhobílé variantě, oba mají navíc ručně domalované detaily.



Vánoční kapřík naladí na nejkrásnější svátky roku

Jedním z tradičních symbolů Vánoc je bezesporu kapr, bez kterého si mnozí nedokážou štědrovečerní večeři už ani vůbec představit. Na kapříkovi z keramické dílny si sice nepochutnáte, zato se ale bude na slavnostně prostřené tabuli krásně vyjímat a úžasně ji ozdobí.

Keramický kapr z keramiky je půvabná vánoční dekorace, která zároveň funguje také jako lampa. Podobně jako sněhulák má i kapřík ze zadní části otvor, který je určený ke vkládání klasické nebo moderní LED svíčky.

Keramický kapřík se může pochlubit délkou 30 cm a je zhotoven v přírodním hnědém odstínu. Má zvědavé černé oči a na jeho těle nechybí ani otvory ve tvaru hvězdiček, za kterými se mihotá světlo ze svíčky. Keramickou lampou můžete doplnit vánoční výzdobu, ale dekorace vás může provázet klidně i po celou zimu.