Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Keramická aromalampa provoní domov Vánocemi

29.11.2022 10:57

Vychutnejte si adventní období všemi smysly. Kromě tradiční výzdoby a vánočních světýlek podpoří slavnostní až magickou atmosféru také vůně. Půvabná aromalampa domov krásně ozdobí, a navíc ho provoní třeba skořicí, vanilkou nebo jehličím.



Jak používat aromalampu

Keramická aromalampa vykouzlí během chvíle příjemnou vůni, která se postupně rozšíří po celém domově. Stačí si jen vybrat vonný esenciální olej nebo vonný vosk podle vlastního vkusu a nálady. K adventnímu času a Vánocům se hodí zejména kořeněné a přírodní vůně. Voňavým pohlazením na duši je tak například nadčasová vanilka, ale i hřebíček, badyán, skořice, zázvor a kardamom. Zajímavě je doplní aroma borovice či smrku, stejně jako citrusových plodů.



Použití aromalampy je velice snadné. V zadní části je otvor, kterým se dovnitř vkládá čajová svíčka. V horní části aromalampy se nachází velká vyjímatelná miska. Jestliže dáváte přednost esenciálnímu oleji, nejdříve do misky nalijte vodu. Poté do ní přidejte několik kapek vybraného oleje. Obvykle stačí pouhých 3 až 5 kapek. Čím více kapek, tím bude vůně intenzivnější. Pak už jen stačí zapálit svíčku a můžete se těšit z příjemné vůně, která vás během okamžiku obklopí. Občas je vhodné zkontrolovat množství vody a v případě potřeby ji dolít.

Vonný vosk se vkládá do misky bez vody. Nemusí se dávat celý, ale stačí odlomit pouze menší část. Různé vonné vosky lze jednoduše i navzájem kombinovat a vytvářet si tak originální vůně na míru podle vlastního vkusu. Po zapálení svíčky se během několika minut vosk rozpustí a začne krásně vonět. 



Nalaďte se na advent

Vánoční svátky patří bezpochyby k těm vůbec nejkrásnějším z celého roku. Kouzlo mají nejenom pro děti, ale plnými doušky si je vychutnávají i mnozí dospělí. Vánoční výzdobu můžete doplnit třeba o keramickou aromalampu. Tato vkusná dekorace vyzdobený interiér krásně oživí a propůjčí mu kouzelnou atmosféru. V keramické dílně jsme si pro vás připravily hned několik různých kousků, stačí si mezi nimi jen vybrat svého favorita.

Klasická aromalampa z keramiky je ručně vypracovaná a může se pochlubit elegantním nadčasovým tvarem. Je zdobená decentním rostlinným motivem. Na těle má otvory ve tvaru lístečků, a právě jimi poté světlo zapálené svíčky efektně probleskuje. Klasická keramická aromalampa je pro svůj vzhled vhodná nejenom k vánočnímu období, ale klidně i k celoročnímu použití. K dispozici je ve dvou barevných odstínech, volit můžete z bílé varianty nebo přírodní hnědé barvy.



Roztomilý sněhulák vykouzlí úsměv na tváři

Půvabné sněhové vločky něžně padající k zemi k zimnímu období neodmyslitelně patří. Ne vždy se ale poštěstí a můžeme se kochat pohledem na krajinu přikrytou sněhovou peřinou. Pokud se toužíte naladit na tu pravou zimní atmosféru a vločky vám k tomu zkrátka chybí, jednoduše si pozvěte sněhuláka k sobě domů. A nebojte, určitě vám neroztaje, je totiž keramický a teplo naopak miluje.



Keramická aromalampa v podobě sněhuláka vdechne domovu opravdovou zimní náladu. A kromě toho ho opravdu krásně provoní. Aromalampa je ručně vypracovaná a malovaná. Radost si můžete udělat bílou nebo přírodní hnědou variantou, výběr už necháme na vás. V obou případech je sněhulák oživený barevnými detaily a má roztomilý černý klobouk, který slouží zároveň jako miska pro umístěný vonného oleje nebo vosku. Tělo sněhuláka je zdobené otvory ve tvary šesticípých hvězdiček.


 


A pokud si nyní koupíte libovolnou keramickou aromalampu, získáte od nás jako poděkování i čajovou svíčku a vonný vosk ZDARMA. Akce platí až do Vánoc.