Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Prosluněný červenec vybízí k relaxaci na zahradě. Bez práce to ale nebude

06.07.2020 08:41

Prázdniny jsou konečně tady. Sluníčkem zalitý červenec si ukrajuje ze svého pomyslného koláče a naše zahrádka nás doslova vybízí k tomu, abychom čas strávený zde využili k příjemné relaxaci. Především pak pro nadšeného zahrádkáře, který péči a starostlivosti o svou zahradu věnoval spoustu času, je největší odměnou, když se může nerušeně kochat krásou, jež zde vytvořil :-) 

Určitě i vy neodmítene příležitost hodit si po náročném dni v práci nohy nahoru a pohodlně se uvelebit v obklopení své zahrádky, viďte? Ačkoli je relaxace a odpočinek pěkně na čerstvém vzduchu vítanou odměnou, nebude to tak úplně zadarmo. Horké léto si možná užíváte plnými doušky, ale je potřeba myslet na to, že právě v těchto vedrech vás vaše zahrádka potřebuje více, nežli kdykoli jindy :-)

Nezapomínejte zejména na pravidelnou zálivku, kterou potřebují jak rostlinky vesele rostoucí na záhoncích, tak i květiny pěstované v květináčích. K zalévání je ideální doba ráno, pokud je to potřeba, nebo naopak v podvečer, kdy sluníčko již tolik nepálí.