Loading...
Keramika Bránice Keramika Bránice SK

Potřebujete poradit, nebo objednat?  +420 702 333 171  (po-pá 8-18 h)

Zima ani mráz naši keramiku nezastraší!

24.02.2021 17:35

Množily se nám dotazy, zda naše keramika vydrží i pořádně studené počasí. Abyste měli jistotu, že se na naše keramické výrobky můžete spolehnout, udělali jsme takový mrazuvzdorný test - a hrdě můžeme prohlásit, že keramiku z Bránice zima ani mráz rozhodně nezastraší :-)

Hodně se ptáte především na hřbitovní keramiku, která zdobí pomníky Vašich blízkých po celý rok a i v období mrazů zůstává na svém místě. Proto jsme otestovali Vaše oblíbené hřbitovní vázy, které jsme nechali v mrazu venku. Výsledek? Mrazivou noc, která byla pořádně studená, váza ustála bez jediné známky poškození. Určitě se tak nemusíte bát, že by na pomníku nepřežila zimu :-)

Ani naše keramické hřbitovní mísy není potřeba přes zimu uklízet do tepla. I je jsme totiž testovali během pořádně mrazivé noci. Už asi tušíte, jak test dopadl - míse samozřejmě mráz neublížil. Pokud chcete, aby Vám zahradní mísa vydržela, dejte pryč podmisku (tu ukliďte) a dejte do mísy nějaké rostliny.

 

Našemu mrazuvzdornému testu jsme podrobili také keramické pítko. I když se na něm přes zimu ptáčci možná neshlukují, většina z Vás ho nechává na zahradách či na terasách. Proto jsme Vás chtěli přesvědčit, že ani keramická pítka přes zimu schovávat nemusíte, protože ani jim mráz neublíží :-)